Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Deeper


Wil jij een stap dieper gaan in je geloof?

Dan is Deeper de plek voor jou! In 4 avonden gaan we op 4 thema's de diepte in. Hieronder zie je welke thema's we behandelen en kun je je meteen opgeven.

1 maart - Hoe kom ik uit de verf?  

Sprekers: Philinde van Selm en Jan Willem Janse 
Beschrijving: Ieder mens is uniek gemaakt. God gaf van alles aan jou mee: talenten, passies en dromen. Wat zeggen deze over wie jij bent? En wat wil je daar eigenlijk mee bereiken? Met concrete handvatten ga je aan de slag om jouw persoonlijke visie helder te krijgen.
Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur.
Het formulier is uitgeschakeld of verwijderd.

15 maart - Jozef: één man, één droom, één antwoord 

Spreker: Lineke Blijdorp
Jozef, een man van grote dromen! En een echte aanpakker, die dingen voor elkaar kreeg. Zijn GGP (grote graan project) was Gods manier om massa`s vluchtelingen te voeden die afreisden naar Egypte. Jozef kwam uit een behoorlijk disfunctioneel nest, werd diep vernederd, maar werd niet bitter maar beter! Asieladvocate Lineke Blijdorp gaat je helpen om op jouw eigen plekje een groot verschil te maken voor mensen.
Tijd: 19.30 uur -22.00 uur
Het formulier is uitgeschakeld of verwijderd.

5 april -  Schepping en/of evolutie 

Spreker: Hans Wulffraat
Waarom geloof ik eigenlijk in God? Omdat ik zo ben opgevoed en omdat ik voel dat Hij er voor mij is. Maar de wetenschap heeft toch al lang bewezen dat... Theoloog en bevlogen spreker Hans Wullfraat gelooft met hart en ziel dat wij er zijn omdat God ons heeft gewild en het mooie is: hij kan dit ook beargumenteren. Jaren lang verzamelde hij fossielen en las hij alles over evolutie. Daarnaast is hij op zoek gegaan naar aanwijzingen van Gods scheppende kracht. Zijn conclusie is dat je zeker niet gek bent als je zegt dat God de wereld heeft gemaakt!
Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur
Het formulier is uitgeschakeld of verwijderd.


19 april - Hoe doe ik stille tijd? 

Spreker: John Boekhout
De grote passie van John Boekhout is om de Bijbel tot leven te brengen voor jou en mij. Want Bijbel lezen en tijd met God doormaken is niet altijd eenvoudig. Ja, de Bijbel is wel waar, maar vooral ook heel moeilijk te begrijpen. Wil jij leren om stille tijd tot een dagelijkse gewoonte te maken? En wil jij dat de Bijbel werkelijk het meest inspirerende boek in jouw leven wordt?  Dan is deze training voor jou! 
Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur
Het formulier is uitgeschakeld of verwijderd.