Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Leven in Christus

'Leven in Christus' is een pastoraal programma dat deelnemers wil helpen om te groeien in vrijheid, vrij te zijn en vrij te blijven van blokkades die hen nog benauwen. 

Uitgangspunt  van dit programma is onze nieuwe identiteit die we in Jezus Christus hebben en het opruimen van obstakels die de ontplooiing daarvan nog in de weg zitten. Gebondenheden mogen verbroken worden en we mogen groeien in de vernieuwing van ons denken, in vergeving, in genezing – in onze nieuwe vrijheid in Christus! Vanuit Bijbelsonderwijs zal er deze avonden ook actief voor en met mensen gebeden worden.

Het programma zal zes avonden duren, en in het najaar plaatsvinden op 6 donderdagavonden.  Alle avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur en vinden plaats in het VEZ Centrum.

Voor het najaar 2017 zijn de data: 
21 september
5 oktober
19 oktober
2 november
16 november
30 november

De avonden staan o.l.v. Auke van Slooten in samenwerking met Gerard Krielaard (voorheen coördinator onderwijs bij ‘De Bethel’ gemeente in Drachten). Gerard zal ons deze avonden leiden door het programma. Daarnaast is er ondersteuning van een goed toegerust gebedsteam.  
Je geeft je op voor de hele serie van zes avonden. Iedere deelnemer krijgt een lesmap met studies.  Kosten voor deelname zijn €  50 per persoon.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Mocht je toch nog willen deelnemen aan het programma kom dan de eerste avond, donderdagavond 21 september, voor 19.45 uur naar het VEZ Centrum en meld je dan bij het inschrijfpunt. 

Voor eventuele vragen kan je een mail sturen naar pastoraat@vezwolle.nl

In het voorjaar van 2018 start het herstelprogramma  Sleutels tot Herstel. Klik  hier voor meer informatie over Sleutels tot Herstel.