Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

5 en 6 juni: Feestelijke opening 'nieuwe huis' VEZ
Door Communicatie 18-05-2015
5 en 6 juni: Feestelijke opening 'nieuwe huis' VEZ Vorig jaar mochten we na een geslaagde financiele campagne als kerk ons eigen gebouw kopen! Wat een zegen! Het VEZ Centrum, gevestigd aan de Rieteweg 12, is ons thuis geworden. Een plek van muziek, ontmoeting, onderwijs, gebed, noem maar op!

Het VEZ Centrum

Het in 2013 aangekochte VEZ Centrum fungeert als multifunctioneel
centrum voor bijeenkomsten van de VEZ voor verschillende doeleinden en voor alle leeftijden. Het heeft een rol als uitvalsbasis voor maatschappelijke activiteiten en dient als ontmoetingsplaats voor de Zwolse samenleving en de regio. Naast de vele VEZ activiteiten wordt het VEZ Centrum door de week gebruikt door het Carolus Clusius College. Sinds januari 2015 is ook stichting ‘De Gift City’ en recent Stichting Present in het VEZ Centrum gevestigd. Tijdens de renovatieperiode is er een hoop werk verzet door verschillende bedrijven en een groot aantal vrijwilligers. Het gebouw heeft een zeer duurzame identiteit gekregen (energielabel A+). Zo is bijvoorbeeld het dak voorzien van 400 zonnepanelen en heeft het gebouw ook een geheel nieuwe gevel gekregen. De provincie Overijssel heeft bijgedragen in de kosten door middel van een subsidie in het kader van Duurzame energieopwekking en energiebesparende maatregelen.

5 juni

Op 5 juni willen we het VEZ Centrum officieel openen met enkele genodigden. Na een renovatieperiode van een jaar is het moment gekomen om het VEZ Centrum officieel te openen. Tijdens dit feestelijk moment blikken we terug op het enerverende jaar dat achter ons ligt en vertellen we over de duurzaamheid en bijzondere bestemming van ons gebouw. Wethouder Ed Anker van de gemeente Zwolle zal samen met een aantal VEZ-ers de officiële openingshandeling verrichten. De pers is hiervoor ook van harte uitgenodigd, contactpersoon PR is Reint Bergman, 0616333480.

6 juni

Op 6 juni, vieren we het groots met al onze gemeenteleden. Cocktails, limousine, spetterende optredens, heerlijk eten en drinken en een hoop gezelligheid. Het feest start om 15:00. Om 19:00 sluiten we het feest af met een speciaal aanbiddingsconcert in de WRZV-hallen, geleid door Gerald Troost & band. Voor meer informatie hierover, check mijnkerk.vezwolle.nl en log in met je inloggevens.