Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Een cursus in het Leerhuis; cadeautje voor je geloofsgroei!
Door Communicatie 10-09-2018
Een cursus in het Leerhuis; cadeautje voor je geloofsgroei! Het Leerhuis organiseert ook dit jaar weer inspirerende cursussen en colleges. Op de website vind je de informatie over al deze activiteiten.

Rechtvaardig leven
Het Leerhuis sluit aan bij het thema van deze periode. Zo richten we ons met de cursus 'Adjust Your Habit' op rechtvaardig handelen als christen in de wereld waarin we leven. In deze cursus zit ook een bezoek aan The Justice Conference van stichting TEAR op zaterdag 27 oktober.

College's van Otto de Bruijne
Ook de drie inspirerende college-avonden met Otto de Bruijne sluiten aan bij het huidige thema. Hier krijgen we inzicht in de kenmerken van onze huidige cultuur en samenleving, de toekomstige ontwikkelingen en actuele profetieën en de wegen die christenen en kerken in onze tijd en cultuur kunnen en mogen gaan. Klik HIER om je in te schrijven voor dit college.

Een aantal cursussen hopen we volgende week al te starten hiervoor is nog veel ruimte voor inschrijvingen. Kortom; Welkom op het Leerhuis! Om de spreker van zondag, Henk Bakker te citeren: Hier is ruimte voor ‘trage vragen’ en om in de ‘vertraag-stand’ te komen.

Klik HIER voor meer informatie over alle cursussen.