Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Geef je op: Non-Stop gebed voor vervolgde christenen!
Door Communicatie 19-08-2014
Geef je op: Non-Stop gebed voor vervolgde christenen! We zien hoe in toenemende mate christenen en (christelijke) minderheden worden vervolgd. 

En we zien hoe het Joodse volk onder druk staat. Wat wij in ieder geval als kerk kunnen doen is bidden. En zo voor onze broers en zussen in de bres springen.

Daarom start in de nacht van zaterdag op zondag 24 augustus, vanaf 00.00 uur een voortdurende aaneenschakeling van gebed.

Bidden in blokjes van een half uur, non-stop. Geef je daarom op voor één of meer gebedsblokken van een half uur. En vorm zo met andere VEZ-ers een ononderbroken keten van gebed voor onze broers en zussen in nood.

Je kunt thuis bidden of in de gebedsruimte van het VEZ Centrum (de gebedsruimte is in het laagbouwgedeelte, achterin aan de rechterkant; de gebedsruimte is iedere dag open van 8.00 – 22.00 uur).
 

Ook leden van andere gemeenten zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Hand in hand! 

Op vrijdagavond 29 augustus sluiten we het gebed gezamenlijk af tijdens een sessie van Huis van Gebed en Aanbidding, in de aula van het VEZ Centrum. 

Doe mee en meld je aan om te bidden: Klik hier voor de website van Huis van Gebed en Aanbidding. Op die website kun je je opgeven. (Dit is geen officiele website van de VEZ, dit initiatief wordt wel georganiseerd vanuit de VEZ) 

Meer informatie: mail naar gebed@vezwolle.nl