Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Helpt u mee met uw Vaste Vrijwillige Bijdrage (VBB)?
Door Communicatie 08-11-2013
Helpt u mee met uw Vaste Vrijwillige Bijdrage (VBB)? "Voor een financieel gezonde toekomst van de VEZ." Onder deze noemer is de actie VVB 2013 van start gegaan. Iedereen die bij de VEZ geregistreerd is heeft hierover een brief ontvangen. 

De VEZ groeit! Begin volgend jaar starten we met een derde dienst. Sinds juli zijn we de gelukkige eigenaar van het VEZ Centrum, Rieteweg 12 in Zwolle. Deze mooie ontwikkelingen brengen extra vaste lasten met zich mee. Om de sprong in vaste lasten te kunnen maken zoeken we minimaal 185 nieuwe vaste gevers. Bent u één van die nieuwe vaste gevers en wilt u de VEZ ondersteunen met een maandelijkse vaste financiële bijdrage?  Of bent u al vaste gever van de VEZ, maar u zou best nog wat meer willen en ook kunnen geven? Vul dan een machtiging of toezegging in op het antwoordformulier dat u hier kunt downloaden.

Stuur het antwoordformulier op aan het VEZ-bureau (Rieteweg 12, 8041 AK Zwolle), deponeer het in de collecte of lever het in bij het infopunt in de koffiehal van de WRZV. 

Meer weten over geven in de VEZ? Ga dan naar www.vezwolle.nl/betrokken-raken/geven. Op deze pagina kunt u ook een indicatie voor uw maandelijkse vaste bijdrage en een praktische handleiding over geven in bijbels perspectief downloaden. Bent u geregistreerd en hebt u de brief niet ontvangen? Mail dan even naar secretariaat@vezwolle.nl. Brieven en antwoordformulieren zijn ook verkrijgbaar bij het infopunt in de koffiehal van de WRZV.
 
De VEZ is een erkende ANBI. Giften aan de VEZ zijn aftrekbaar voor de belasting.