Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Koffiebar De Fuik verkocht
Door Communicatie 13-05-2015
Koffiebar De Fuik verkocht Nadat het voor tientallen jaren heeft gefungeerd als belangrijk baken in de geschiedenis van de VEZ is gisteren de koopovereenkomst getekend voor Koffiebar de Fuik. Het gebouw, met daarbij de achterliggende woningen, zal op 29 mei 2015 van eigenaar wisselen. Dit, nadat het voor enige tijd te koop heeft gestaan.
 

In elk kiertje van het gebouw huist wel een herinnering.

Een verkoop met een dubbel gevoel, zo kunnen we het wel typeren. Gezien de aankoop van het VEZ Centrum en de bijkomende verplaatsing van activiteiten zijn we blij met de verkoop, maar de herinneringen blijven. In Koffiebar de Fuik zijn vele mensen tot geloof gekomen en hebben voor een lange tijd bijzondere bijeenkomsten plaatsgevonden. Denk aan de vele jeugdbijeenkomsten, bidstonden en vrijdagochtend koffiemomenten. In elk kiertje van het gebouw huist wel een herinnering. Dit verleden blijft in onze herinneringen gegrift en de zegeningen mogen we koesteren.

Mocht je vragen hebben over de verkoop van Koffiebar de Fuik, mail hiervoor naar secretariaat@vezwolle.nl.

Verhuizing 16 mei: VEZ'ers gevraagd

Gezien de drukke weekenden voor de boeg zijn we genoodzaakt op zeer korte termijn te verhuizen. Dit zullen we doen aanstaande zaterdag, 16 mei. Hier hebben we zo'n 30 - 40 vrijwilligers (liefst sterke mannen) voor nodig. Om 8:00 uur staat de verhuiswagen voor de deur van de Fuik (A-Plein 9). Meer info hierover op MijnKerk.