Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Lancering Interactieve Kerk: Fase 1 afgerond
Door Communicatie 12-02-2014
Lancering Interactieve Kerk: Fase 1 afgerond Gisteravond vond in het VEZ Centrum de instructie Interactieve Kerk plaats voor kringleiders, teamleiders, oudsten en diakenen. Ong. 100 man kregen de gelegenheid hun persoonlijke account te activeren en als groepsleider leden toe tevoegen in hun specifieke groep.
De instructie werd gedaan door GoPublic, de partij waarmee de VEZ de ontwikkeling van de Interactieve Kerk heeft opgepakt. De avond was succesvol en we mogen concluderen dat het nieuwe communicatiemedium binnen de VEZ warm is ontvangen en de eerste stap in de implentmentatie nu echt zijn gezet. Dat was Fase 1. 

In Fase 2 zullen alle gemeenteleden de gelegenheid krijgen haar of zijn account te activeren. Om te zorgen dat dit goed gebeurt sturen wij iedereeen die bij de VEZ is geregistreerd een unieke code. Met deze code is haar of zijn account te activeren. De informatie sturen wij toe zodra de applicatie hier klaar voor is en de Interactieve Kerk ook in de dienst is aangekondigd/gepresenteerd. Dit zal tussen nu en ong 3 a 4 weken gebeuren.

Het is voor de meesten dus nog even wachten. We verzoeken dan ook vriendelijk nog geen account aan te maken of op een andere wijze in te loggen, mocht het adres van de website reeds bij jou bekend zijn. Dit heeft geen zin en zorgt enkel voor dubbele accounts. Het is dus nog even wachten, maar we zien uit naar het moment dat we dit medium kunnen gebruiken binnen de VEZ breed!