Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Lancering MijnKerk: Online platform VEZ
Door Communicatie 14-03-2014
Lancering MijnKerk: Online platform VEZ

De VEZ gaat interactief! 

Natuurlijk waren we dat al met onze nieuwe website, Facebook en diverse andere media. Maar vanaf nu wordt daar de 'Interactieve Kerk' hier aan toegevoegd. Tijdens de diensten van het afgelopen weekend is de interactieve kerk geïntroduceerd en we kunnen er nu gemeentebreed me aan de slag. Deze week ontvang je een brief met jouw unieke code om jouw account te activeren! 

EEN NIEUW VEZ COMMUNICATIEPLATFORM

De Interactieve Kerk is een nieuw communicatieplatform waarop we op een hele doeltreffende wijze online met elkaar op groepsniveau (bijv. binnen je team, wijk, kring) kunnen communiceren. De basis hiervoor is de database met alle personen die geregistreerd zijn bij de VEZ. Binnen deze veilige omgeving op internet houdt jij zelf jouw persoonlijke gegevens bij en geef je zelf aan wat er van jouw gegevens openbaar gemaakt mag worden en voor wie. Per groep kun je dit zelf instellen. Binnen de 'groepen' waarin je nu zit kun je berichten plaatsen; bestanden en afspraken met elkaar delen. Denk bij zo'n groep aan je huiskring, maar ook aan de groepen waarin je als VEZ vrijwilliger actief bent. Excellijsten met kring- en teamleden worden bijna overbodig, in de Interactieve Kerk heb je alle informatie die je nodig hebt om elkaar te bereiken!

Het kan zijn dat je nog onvolkomenheden tegenkomt! Heb geduld. We blijven eraan werken :) 

Om de eerste keer in te loggen in 'mijnkerk' ga je naar mijnkerk.vezwolle.nl en kies je voor: 'inloggen met unieke code'. In de brief staat jouw unieke code en voor zover van toepassing, de unieke code van je gezin. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt dat hun profiel door de ouders beheerd kan worden. Kinderen vanaf 12 jaar ontvangen een eigen code. Want ook jongeren doen mee met de 'Interactieve Kerk'! Mocht jij geen brief hebben ontvangen dan sta je niet bij de VEZ ingeschreven. Maak dan gewoon een nieuw account aan. 

DOWNLOAD HIER DE INSTRUCTIE VAN MIJNKERK! 

Lees meer!