Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Maak een kerstpakket voor een ander!
Door Communicatie 11-11-2013
Maak een kerstpakket voor een ander!
Steeds meer mensen in Zwolle en omgeving moeten leven van een minimum inkomen en komen wekelijks te kort. Net als vorig jaar willen namens de VEZ een kerstpakket overhandigen aan alleenstaande en gezinnen die het moeilijk hebben en moeten rondkomen van een minimum inkomen.

Door een gebaar als een kerstpakket (het feit dat er iemand aan je gedacht heeft en speciaal voor jou wat gemaakt heeft) worden de mensen bijzonder bemoedigd.

Het zou fijn dat iedere kring een aantal pakketten maakt, maar ook is het goed om alleen of samen met uw gezin een kerstpakket te maken voor een ander in nood.

Inhoud voor een kerstpakket

Gezinspakket: kerstkransjes, banketstaaf, chocolaatjes, cashewnoten, studentenhaver, chips, toast, smeerkaas, jam, kaas, kruidkoek, houdbare slagroom, Appelsientje, Dubbel Fris, chocolade melk. snoep, blik ananas, roomboter, 2 zakken soep, koffie 500 gr, aanmaakpudding, blik perzik.

Alleenstaanden pakket: boterstaaf, kerstkoekjes, chocolaatjes, cashewnoten, studentenhaver, chips, toast, smeerkaas, kruidkoek, blik of zak soep, sap, kaas, roomboter, koffie 250 gr, snoep.

Let op: in de pakketten mogen geen producten met varkensvlees en geen alcoholische dranken.

Wanneer u een kerstpakket wil maken, dan kunt op zondag 1 en 8 december een lege kerstpakketdoos ophalen in de WRZV voor de 1e dienst en tussen de 1e en 2e dienst. De pakketten moeten op zondag 15 december worden ingeleverd in de hal van de WRZV. Het is ook mogelijk om uw eigen kerstpakket te geven, geef u pakket een beter leven. De kerstpakketten worden in samenwerking met de Stichting Present overhandigd aan hen die een pakket nodig hebben

Voor vragen kunt u mailen naar hendri.schenk@hetnet.nl