Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Ontwikkelingen rondom de WRZV-hallen
Door Communicatie 19-07-2016
Ontwikkelingen rondom de WRZV-hallen De gemeente Zwolle gaat de komende tijd onderzoeken wat er gaat gebeuren met de WRZV-hallen. Het gebouw is bijna 30 jaar oud en flink gedateerd, waardoor het gebruik door sporters, maar ook door de VEZ steeds lastiger wordt. Een extern bureau onderzoekt in opdracht van de gemeente Zwolle en SSW hoe de WRZV toekomstbestendig kan worden. Dat kan zijn door renovatie of nieuwbouw in de buurt van de huidige WRZV-hallen, zodat verenigingen en scholen een goede plek houden om te sporten.

De VEZ maakt veel gebruik van de WRZV-hallen en we zijn dan ook in gesprek met de gemeente en SSW om te kijken wat voor ons de mogelijkheden zijn. Dit wordt meegenomen in het onderzoek. Bij de optie ‘nieuwbouw’ ontstaat de mogelijkheid dat de VEZ de bestaande WRZV-hallen overnemen en deze renoveren en aanpassen tot een auditorium met minimaal 2000 zitplaatsen. Hierdoor ontstaat een VEZ Campus, waarbij de WRZV-hallen geïntegreerd worden met het VEZ Centrum. Tegen het einde van het jaar moet daar meer duidelijkheid over zijn.

Het huurcontract van de VEZ met SSW loopt af in augustus 2018. SSW en de gemeente zijn bereid om de huurtermijn te verlengen met 1 à 2 jaar. Vooral als gekozen wordt voor de optie ‘renovatie’ hebben we die extra tijd hard nodig voor de voorbereiding en nieuwbouw van een auditorium op de eigen locatie.