Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Opening VEZ Centrum 5 juni succes! [Foto's & Video's]
Door Communicatie 08-06-2015
Opening VEZ Centrum 5 juni succes! [Foto's & Video's] Op 5 juni jongstleden mochten we als VEZ ons nieuwe VEZ Centrum officieel openen met enkele genodigden en geïnteresseerden. Met ongeveer 30 graden op onze splinternieuwe zonnepanelen kon de dag niet beter verlopen!

Na een hartelijk, muzikaal welkom, begon het programma op vrijdagmiddag 5 juni in de aula van het gerenoveerde gebouw, dat doordeweeks tevens nog actief wordt gebruikt als school. Het eerste gedeelte begon met een spetterend openingsfilmpje van de VEZ, waarna Marijke Brouwer de gasten hartelijk welkom heette. Na twee filmpjes over de duurzame renovatie van het VEZ Centrum, namen VEZ bestuursvoorzitter Bert van de Stouwe en genodigde wethouder Ed Anker het woord. Beide spraken onder andere over de vele VEZ activiteiten die in het VEZ Centrum plaatsvinden en de maatschappelijke rol die het gebouw inneemt voor Zwolle en omgeving.

Na beide praatjes nam Marijke de gasten mee naar buiten, waar ze zich verzamelden rondom het zogenoemde 'logo-bankje' van het VEZ Centrum, speciaal ontworpen door Binthout. Het bankje is gemaakt van hout afkomstig van gekapte bomen uit Zwolle en heeft de vorm van het logo van de VEZ. Drie generaties uit de VEZ en de wethouder voegden de laatste stukjes toe aan het bankje. Een symbolisch gebaar dat weer eens bevestigt dat de VEZ een kerk is voor alle generaties; jong en oud. Na de ceremonie hieven de gasten het glas en begon de band (Janine Beens & band) te spelen. Tijdens de borrel werden er diverse rondleidingen gegeven door het pand.

Al met al was een zeer geslaagde middag - wederom een historische dag voor de VEZ! 

Foto's
(fotograaf Jorn van den Bos, VEZ Communicatie)

Video's

Openingsfilmpje

Interview Jaap van de Poll
 

Interview Harry Wilbrink