Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Registreren bij de VEZ kan nu ook online
Door Communicatie 10-12-2014
Registreren bij de VEZ kan nu ook online Het is nu mogelijk je online te registreren als VEZ'er. Dit kan natuurlijk ook nog gewoon van de kaart, af te halen bij het infopunt. 

Voel jij je thuis in de VEZ? Is het jouw geestelijk thuis en wil je er betrokken bij raken? Laat je dan registreren. Registratie betekent het volgende.

Registratie bij de VEZ: Wat houdt dat in? 

Ten eerste wordt je bij registratie gekoppeld aan een huiskring. Contact met een huiskring is belangrijk omdat het juist binnen de huiskringen is dat diepere relaties kunnen groeien en leden zorg kunnen dragen voor elkaar. Ten tweede kun je na registratie jouw gaven en talenten inzetten in de verschillende bedieningen en activiteiten van de gemeente. Ook word je op de hoogte gehouden van beleid en ontwikkelingen in de VEZ. Tenslotte vragen wij je de gemeente financieel te ondersteunen door middel van een vaste vrijwillige bijdrage (lees hier meer over geven).

De VEZ kent geen formeel lidmaatschap, enkel registratie. Bij registratie geef je aan dat je de missie, visie, waarden, geloofsbasis en identiteit van de VEZ respecteert. Je zegt daarmee ook dat je de geestelijke leiding van het leidersteam (Raad van Opzieners en Pastorteam) en de oudsten aanvaardt. 

Naar registreren