Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

VEZ Kinderopvang, nieuw vanaf januari 2014!
Door Gwenda 07-10-2013
VEZ Kinderopvang, nieuw vanaf januari 2014! In januari 2014 gaat VEZ Kinderopvang van start in ons VEZ Centrum aan de Rieteweg 12 in Zwolle.

Op dit moment wordt hard gewerkt om het kinderdagverblijf in het VEZ Centrum te realiseren en in te richten. Alles is er op gericht dat we in januari a.s. klaar zijn om de kinderen te ontvangen.


VEZ Kinderopvang is een samenwerking tussen de VEZ en Landstede Kinderopvang. Deze unieke samenwerking staat garant voor professionele kinderopvang vanuit Christelijke achtergrond, waarin Bijbelse normen en waarden centraal staan. De pedagogische visie van Landstede en de VEZ sluiten op elkaar aan. De zorg en ontwikkeling van kinderen is voor de VEZ en Landstede van groot belang. De pedagogische visie Reggio Emilia ondersteunt ons hierbij. We gaan daarbij uit van ‘wie de kinderen zijn’ en stimuleren dat.
Binnen VEZ Kinderopvang gaan we werken met verticale groepen (leeftijd 0 tot 4 jaar). Wij willen opvang bieden waar de kinderen zich veilig en geliefd voelen, waardoor ze vrij kunnen spelen, ontmoeten en zich ontwikkelen. In een uitdagende en veilige omgeving kan uw kind zich volop, in eigen tempo en op eigen wijze, ontwikkelen. De medewerkers van VEZ Kinderopvang werken vanuit een passie voor kinderen en een persoonlijke relatie met God. Ieder kind mag bij ons weten dat het onvoorwaardelijk gewenst en geliefd is.
Bovendien, VEZ Kinderopvang biedt aan uw kinderen een vertrouwde omgeving. Want uw kinderen  zijn elke zondag ook al ‘kind aan huis’ in het VEZ Centrum. 
Meer informatie of aanmelden?

U kunt zich nu al aanmelden bij VEZ Kinderopvang. Dat kan via de afdeling Planning & Plaatsing van Landstede Kinderopvang via telefoonnummer 088 – 850 88 15. In het gesprek zullen wij u vragen naar uw opvangwensen, zodat wij binnenkort een goede planning kunnen maken.

Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar kinderopvang@landstede.nl. Geeft u hierin ook aan wat uw opvangwensen zijn.