Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Voorlopig geen Huis van Gebed en Aanbidding in VEZ Centrum
Door René 18-03-2020
Voorlopig geen Huis van Gebed en Aanbidding in VEZ Centrum Tot 6 april, maar mogelijk tot later, is het VEZ Centrum gesloten.
Als  VEZ Huis van Gebed en Aanbidding  staan we volledig achter dit besluit van de leiding van de VEZ. Dit heeft wel tot gevolg dat er geen algemene vaste plaats beschikbaar is  om de bijeenkomsten van gebed en aanbidding te houden.
 
We zijn daarom genoodzaakt om de vrijdagavond-bijeenkomsten van de 2x1 en 6x1 voorlopig te laten vervallen. Ook de  avonden in Wapenveld  komen te vervallen.
 
Maar natuurlijk gaat het gebed door. We blijven staan achter wat Lukas 18:7 zegt:  "Zal God dan geen recht doen aan Zijn uitverkorenen, die dag en nacht tot Hem roepen?"    We geloven dan ook van harte dat er in deze stad en regio allang 24x7 gebed is, georkestreerd door de Heilige Geest maar niet pre sé op 1 locatie.
 
Dus wat nu te doen? We stellen 3 dingen voor:
- Wees alert voor de Heilige Geest. Wanneer je Zijn influistering opmerkt, ook al is het in het midden van de nacht: bid!
- Zou er normaal gesproken een 2x1 of 6x1 zijn? Zoek elkaar dan in kleine groepjes op of met z'n tweeën en doe hetzelfde: bid, gedragen door aanbidding.
- Hou onze website in de gaten voor nieuwe informatie (http://huisvangebed.vezwolle.nl) of meldt je aan voor de HvGeA Alerts WhatsApp groep door je mobiele nummer te sturen naar huisvangebed@vezwolle.nl en je wordt actief op de hoogte gehouden van nieuws en suggesties.
 
Psalm 91:1,2
Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten,
zal overnachten in de schaduw van de Almachtige.
Ik zeg tegen de HEERE: Mijn toevlucht en mijn burcht,
mijn God, op Wie ik vertrouw!