Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Mijn Kerk (Interactieve Kerk)

De VEZ IS interactief! 

De Interactieve Kerk is een communicatieplatform waarop we op een hele doeltreffende wijze online met elkaar op groepsniveau (bijv. binnen je team, kring) kunnen communiceren. De basis hiervoor is de database met alle personen die geregistreerd zijn bij de VEZ. Binnen deze veilige omgeving op internet houdt jij zelf jouw persoonlijke gegevens bij en geef je zelf aan wat er van jouw gegevens openbaar gemaakt mag worden en voor wie. Per groep kun je dit zelf instellen. Binnen de 'groepen' waarin je nu zit kun je berichten plaatsen; bestanden en afspraken met elkaar delen. Denk bij zo'n groep aan je huiskring, maar ook aan de groepen waarin je als VEZ vrijwilliger actief bent.

DOWNLOAD HIER DE INSTRUCTIE VAN MIJNKERK! 

Een nieuw VEZ communicatieplatform
Excellijsten met kring- en teamleden worden bijna overbodig, in de Interactieve Kerk heb je alle informatie die je nodig hebt om elkaar te bereiken!

Inloggen op mijnkerk

Om de eerste keer in te loggen in 'mijnkerk' ga je naar mijnkerk.vezwolle.nl en kies je voor: 'inloggen met unieke code'. In de brief staat jouw unieke code en voor zover van toepassing, de unieke code van je gezin. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt dat hun profiel door de ouders beheerd kan worden. Kinderen vanaf 12 jaar ontvangen een eigen code. Want ook jongeren doen mee met de 'Interactieve Kerk'! Mocht jij geen brief hebben ontvangen dan sta je niet bij de VEZ ingeschreven. Maak dan gewoon een nieuw account aan. 

Heb je nog vragen over de interactieve kerk? Vraag vooral je mede VEZ'er om hulp. Laten we elkaar helpen. Tevens hebben kring- en teamleiders een uitgebreide instructie gehad. 

Heb je vragen die je elders niet beantwoord krijgt, bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder of neem dan contact op via onderstaand formulier! 

Gebruik onderstaand formulier voor vragen: 

[{"validation":"","unique":"","mandatory":"true","has_placeholder":"","default_value":""}]
{"error_validation":"","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"Naam"}
[]
[{"has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","unique":"","mandatory":"true"}]
{"error_validation":"","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"E-mailadres"}
[]
[{"has_placeholder":"","default_value":"","validation":"","unique":"","mandatory":"true"}]
{"error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","label":"Telefoonnummer","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Vraag","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[[]]
{"label":"Formulier verzenden"}
[]