Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Huiskring

De VEZ bestaat uit huiskringen. Deze kringen vormen de kern van onze gemeente en bestaan uit een kleine groep mensen uit de VEZ die bij je in de buurt wonen. Elke 2e en 4e woensdag van de maand is er een kringavond.

De kring is de plek waar je elkaar ontmoet, elkaar opbouwt en elkaar steunt in tijden dat het wat minder gaat. Het is een plek waar je kunt groeien in geloof en anderen deelgenoot kunt maken van wat er speelt in je leven met God.

Tijdens de kringavonden praat je met elkaar door over een Bijbelgedeelte. In deze gesprekken staat de vraag centraal hoe je dat gedeelte praktisch kan toepassen in het leven van alledag en wat het specifiek voor jou betekent.

Je kunt de kring zien als de gemeente in het klein. Binnen de kring kijk je naar elkaar om en zorg je voor elkaar. Ook is er pastorale en diaconale zorg. Daarnaast vier je een aantal keer per jaar het avondmaal in kringverband.

Binnen de VEZ is iedere geregistreerde automatisch verbonden aan een huiskring in de buurt. Het is niet verplicht die kring te bezoeken, maar de VEZ moedigt dit wel aan. De kringen maken namelijk onderlinge zorg mogelijk en helpen je mensen te leren kennen, mensen die je kunnen helpen en bemoedigen.

Van september tot en met juni is er elke 2e en 4e woensdag van de maand huiskringavond.