Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Regieteam: Regisseur

Het regieteam draagt eraan bij samen met alle betrokken teams prachtige diensten te verzorgen. De regie zorgt voor het opstellen van het regie-document waarin de elementen en tijden van de betreffende diensten worden opgesteld. Hierin denkt de regie mee met de betrokkenen in de opzet voor deze dienst. Tevens is de regie voor/tijdens de diensten aanwezig om deze soepel en tijdig te laten verlopen.

Contactpersoon: Jeroen Hoekstra 10 maart 2020
Lees meer

Jongerenwerk: Medewerker Glowcafe

Het Glowcafé is een plek waar onder het genot van warme snack en een drankje wordt na gekletst over de dienst. Er wordt getafeltennist, gesjoeld en vooral ook heel hard gechilld.Het doel van jouw taak is om samen met het team te zorgen voor een sfeervolle ontmoetingsplek voor de tieners/jongeren na de Glowdienst.Kortom, hoe gaaf is het om deze plek mede mogelijk te maken?!

Contactpersoon: Thijs Hoogenraad 20 februari 2020
Lees meer

Crèche Baby's: Oppassers ( volwassenen )

Je werkt samen in een team van 3 volwassenen en 3 tieners om de aan jouw toevertrouwde baby's een gezellig en ontspannen samenzijn te bieden.

Contactpersoon: Inez van Gelder 05 maart 2020
Lees meer

Lichtteam: Medewerker

Je helpt mee bij het inzetten van de lichtset in de WRZV-hallen tijdens de weekenddiensten.Dit betreft een tijdelijke functie. Zodra de WRZV-hallen eigendom van de VEZ is kan de lichtset blijven hangen en zal deze taak grotendeels stoppen.

Contactpersoon: Dirk Kroneman 09 maart 2020
Lees meer

Schoonmaakteam VEZ-Centrum: Medewerkers

Vind jij het ook belangrijk dat we een schoon VEZ-Centrum hebben voor onze VEZ-activiteiten & huurder en daarbij ook nog eens duizenden euro's geld besparen voor de VEZ? Kom dan in ons schoonmaakteam.Doel is om teams van liefst 5 personen per dag te hebben, zodat het schoonmaakwerk voor iedereen te behappen is naast zijn/haar andere bezigheden.Er is rond 16:15 uur altijd tijd voor koffie/thee, waar je, als je dat wilt, bij aan kan sluiten.

Contactpersoon: Armande Stek 26 maart 2019
Lees meer

Creche: 2 Floormanagers

Op zondag een half uur voor aanvang van de eerste dienst en tussen de beide diensten in aanwezig zijn als aanspreekpunt voor de ouders.

Contactpersoon: Michelle van Huffelen 13 februari 2020
Lees meer