Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

VEZ Centrum

Wij willen een gastvrij centrum zijn als centrale ontmoetingsplek voor jong en oud. Om dit allemaal in goede banen te leiden is het belangrijk om goede afspraken te maken en te reserveren als je gebruik wilt maken van een van de ruimtes.

Het VEZ Centrum is alleen beschikbaar voor VEZ activiteiten, die vallen onder één van de clusters. Elk cluster heeft een verantwoordelijke coördinator of pastor. De coördinator of pastor is ook de uiteindelijke eindverantwoordelijke voor de activiteiten in het VEZ Centrum.

Wil je gebruik maken van een ruimte, dan moet je deze op tijd reserveren. Pas na bevestiging van de reservering is de ruimte daadwerkelijk gereserveerd. Mocht je de ruimte niet meer nodig hebben, annuleer deze dan minimaal 24 uur vantevoren. 

Aan het gebruik van de ruimtes zijn spelregels verbonden: Huis- en gebruiksregels VEZ Centrum. Met het reserveren van een ruimte ga je akkoord met de Huis- en gebruiksregels van het VEZ Centrum.

Reserveren kan alleen met een account. Deze kun je aanvragen via vezcentrum@vezwolle.nl

Voor het gebruik van het VEZ Centrum na doop- of opdraagdiensten zijn uitzonderingen gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

Reserveren