Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Vacature Coördinator programmering Diensten & Events m/v

De Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) is een evangelische kerk in Zwolle met ruim 5000 mensen die er hun geestelijk onderdak hebben gevonden. 
De VEZ wil een krachtige gemeente van Jezus Christus zijn, sterk gericht op het bereiken van mensen die God nog niet kennen en op het groeien in geloof. De VEZ investeert in het helpen ontwikkelen van sterke christenen die het leven met Jezus handen en voeten geven in hun dagelijkse leefwereld.
Bijbels onderwijs, toegespitst op dienstbaarheid en persoonlijke toerusting, is één van de pijlers in de missie van de VEZ. Dit heeft onder andere handen en voeten gekregen in het VEZ Leerhuis, waar jaarlijks ruim 500 deelnemers Bijbels onderwijs krijgen of getraind worden voor hun taak in de gemeente.

 
Vanwege uitbreiding van het team zoeken wij per 1 september 2017  een 

COÖRDINATOR programmering Diensten & Events   M/V
voor 10 uur per week

 
De functie
Samen met je collega-clustercoördinatoren geef je leiding aan het cluster diensten & events. Daarin stuur jij de coördinator bijzondere diensten en regie aan en zo nodig formeer je nieuwe teams.
Je bent sparringpartner van de pastor gemeenteontwikkeling in het conceptueel-inhoudelijk door ontwikkelen van diensten en events van de VEZ. Je vertaalt deze door naar programmering, kwaliteit en organisatie.
Je bent verantwoordelijk voor een goed lopende organisatie die de inhoudelijke kwaliteit van diensten verder verbetert en zorgt voor gemotiveerde (teams van) vrijwilligers die samenwerken voor een optimale kwaliteit en organisatie van diensten. Je vertaalt het jaarthema en daarmee samenhangende themalijn door naar jaarprogrammering van alle diensten en bent verantwoordelijk voor het organiseren ervan.
In samenwerking met de betrokken coördinatoren en teamleiders binnen het cluster diensten & events en in afstemming met betrokken stakeholders manage je de programmering van diensten.  
Je stelt jaarplan en begroting op en bent budgetverantwoordelijk.
 
Het profiel

Je hebt een sterke motivatie en visie voor erediensten en bent bekend met hedendaagse vormen van dienstenformats en worship in evangelische kerken.
Je werkt en denkt op Hbo-niveau en hebt een relevante opleiding op Hbo-niveau gevolgd. Je hebt affiniteit met theologie en (evangelische) gemeente.
Je hebt aantoonbare ervaring met organiseren van diensten, events of vergelijkbare activiteiten.
Vanuit geestelijk leiderschap en organiserend vermogen kun je vrijwilligers motiveren en je hebt een coachende stijl van leidinggeven. Je bent creatief, kunt conceptueel denken en je bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Het spreekt voor zich dat je actief betrokken en geregistreerd bent bij de VEZ als jouw gemeente of bereid bent dat te doen en de missie, visie en identiteit van de VEZ onderschrijft.
 
Ons aanbod

We bieden een betaald dienstverband van gemiddeld 10 uren per week, in eerste instantie tijdelijk voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een leuke werksfeer in een dynamische kerk, bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en werkervaring.
 
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Henk Stoorvogel, pastor gemeenteontwikkeling op 06-54727812. Een uitgebreide functiebeschrijving kun je opvragen via secretariaat@vezwolle.nl

Solliciteren

Je kunt solliciteren door onderstaand formulier in te vullen en daarbij jouw motivatiebrief en actueel CV toe te voegen. Jouw motivatiebrief en CV kun je uploaden via de button ‘bestand’ in het formulier.   Jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV zien wij graag uiterlijk 6 augustus 2017 tegemoet.
De eerste gespreksronde vindt plaats  in september 2017.
Het formulier is uitgeschakeld of verwijderd.