Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Vacature communicatiemanager

 Communicatie is één van de ondersteunende stafdiensten naast de 5 bedieningen-clusters in de VEZ-organisatie. TOPpunt, dat staat voor matching van vraag en aanbod van vrijwilligers in de VEZ, wordt ook aangestuurd vanuit deze stafdienst.  
Vanwege vertrek van de huidige medewerker per 1 maart 2019 zoeken wij met spoed een ervaren en gemotiveerde   

COMMUNICATIEMANAGER 
voor 16 – 24 uren per week


De functie
Je ondersteunt en adviseert pastorteam en clustercoördinatoren op het gebied van communicatie en het werven, binden en boeien van vrijwilligers. Je geeft uitvoering aan het communicatiebeleid van de VEZ, ontwikkelt dat verder door.

Je bouwt mee aan een goede communicatie in een veelkleurige  gemeente.

Je faciliteert de interne en externe communicatie  met een sterk accent op onlinecommunicatie. Je coördineert alle communicatieactiviteiten en de productie van communicatiemiddelen. Daarvoor bouw je een team van vrijwilligers op die je motiveert en aanstuurt.
Je bewaakt de kwaliteit van alle communicatiemiddelen, beheert de online middelen.
Je stuurt het TOPpunt-team aan, motiveert hen en stimuleert creativiteit en innovatie binnen dit team. Je maakt deel uit van het coördinatieteam van de VEZ en rapporteert aan de pastor algemene zaken. 

Het profiel
Je werkt en denkt op Hbo-niveau . Je hebt  aantoonbare werkervaring in het werkveld communicatie. Met online-media en internet-toepassingen ben je uitstekend vertrouwd. Je hebt ervaring in het werken met en bent gemotiveerd voor inzet van vrijwilligers en weet hen te motiveren. Je kunt goed coördineren en organiseren. Je bent flexibel en bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken.  
Uiteraard ben je  actief betrokken en geregistreerd bij de VEZ en je onderschrijft de missie, visie, waarden en identiteit van de VEZ.

Ons aanbod
We bieden een dienstverband van 16 tot 24 uren per week, in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een leuke werksfeer in een dynamische kerk, bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en werkervaring. 

Meer informatie? 
Je kunt bellen met Wilma Zegeling op 06 -25 190 942 of met  Jaap van de Poll (pastor algemene zaken) op 06-12056955.

Solliciteren
Je kunt solliciteren  door hieronder jouw gegevens in te vullen en jouw motivatiebrief met een uitgebreid cv te uploaden. 
Dit formulier is uitgeschakeld.