Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Vacature Manager Financiën en Control m/v

De VEZ is een evangelische kerk in Zwolle, waar meer dan 5000 mensen uit Zwolle en omgeving hun geestelijk onderdak vinden. De VEZ heeft 13 betaalde medewerkers in dienst die samen meer dan zo’n 1000 vrijwilligers aansturen en faciliteren. De afdeling financiën is één van de stafafdelingen in de VEZ-organisatie die het bestuur, pastorteam en de coördinatoren van de bedieningenclusters ondersteunen. Omdat de huidige functionaris stopt zoeken wij per augustus 2018 een ervaren   
 

Manager financiën & control m/v
voor gemiddeld 16 uur per week

 
De functie
Als rechterhand en adviseur van de pastor algemene zaken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van financieel beleid, de inrichting en effectieve uitvoering van de financiële administratie en de interne bedrijfsprocessen in de VEZ-organisatie. 
Je geeft leiding aan het administratieteam van vrijwilligers en je draagt zorg voor een adequate  financiële administratie die altijd up-to-date is en voldoet aan relevante regelgeving en richtlijnen op het gebied van financieel beheer. Zelf neem je ook een deel van de administratieve taken op je.
Je voorziet de leiding en budgethouders van de nodige managementinformatie, stelt de jaarrekening samen, maakt het jaarverslag en begeleidt de jaarlijkse controle door een externe accountant.
In overleg met de budgethouders stel je het jaarplan en de begroting op, lever je de financiële input voor het meerjarenbeleidsplan en beoordeel je investeringsaanvragen.
Je analyseert, optimaliseert en bewaakt interne bedrijfsprocessen met betrekking tot financiën, inkoop en uitbesteding, arbeidsomstandigheden, personeelsadministratie, persoonsgegevensbeheer, ICT en exploitatie gebouwen en adviseert de pastor algemene zaken hierover.
 
Voor ons ben jij de ideale kandidaat als jij je herkent in het volgende profiel. 
Je bezit een groot analytisch vermogen en helikopterview, zonder details uit het oog te verliezen. Je werkt accuraat en bent gericht op kwaliteit. Je hebt een klantvriendelijke houding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Vanuit coachend leiderschap ben je in staat een team van vrijwilligers te motiveren en je hebt een hands-on mentaliteit.
Je hebt een hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding gevolgd in accountancy, finance & control, bedrijfsadministratie MBA/SPD of gelijkwaardig. Je hebt kennis van financiële wet- en regelgeving op het gebied van financieel beheer en aantoonbaar ervaring in financiële administratie en leidinggeven. Je hebt kennis, minstens sterke affiniteit met bedrijfsprocessen en relevante regelgeving op dat gebied. Je kunt ‘lezen en schrijven’ met MS Office en Exact Online.  
Je bent overtuigd christen, onderschrijft missie, visie, waarden en identiteit van de VEZ en je bent actief betrokken en geregistreerd bij de VEZ of bereid dat te worden.
 
Ons aanbod
We bieden een dienstverband van gemiddeld 16 uren per week (0,42 Fte), in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een leuke werksfeer in een dynamische gemeente, bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een bij deze functie passend salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en werkervaring.
 
Meer informatie?
Je kunt bellen met Henk van Dieren (manager financiën) op 06-10757727 of Jaap van de Poll (pastor algemene zaken) op 06-12056955.
 
Solliciteren?
Het is helaas niet meer mogelijk om het sollicitatieformulier in te vullen.