Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

MINGLESMINGLES is voor hippe singles van verschillende kerkelijke achtergronden in de leeftijd van 25- 45 jaar uit Zwolle en omgeving.
 
Maandelijks borrelen, samen een hapje eten, geloof delen, struinen in het bos, genieten van een festival in het gras, een leuk huiskamerconcert, actief in de sneeuw of toch op een strandlaken in de zon? Dit alles en nog meer kun je meebeleven bij ons!
 
We hebben een besloten Facebookpagina (MINGLES Zwolle) waar je ‘vrienden’ kan worden als je een keer bij onze maandelijkse borrel of diner geweest bent. Op die manier kun je ontdekken wie wij zijn en bekijken of MINGLES wat voor jou is. (Let op: houd je postvak ‘overig’ in de gaten voor een persoonlijk bericht op jouw vriendenverzoek).
 
MINGLES is een betrokken en actieve groep mensen. Om dit succes ook vast te houden, verwachten we daarin ook initiatief van jou! Denk daarbij aan het bezoeken van de borrels en etentjes, het deelnemen aan events die andere leden in de groep organiseren, maar natuurlijk ook het zelf organiseren van events. Zo leer je steeds meer mensen kennen!
 
Wie weet staan wij binnenkort wel met jou een drankje te drinken aan de bar of eten we in goed gezelschap samen een hapje! 
 
Meld je snel aan op Facebook (MINGLES Zwolle) of mail naar mingleszwolle@gmail.com
Welkom bij MINGLES! 
 
(No datingsite)