Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Puur 2

Puur2 wil voor vrouwen een omgeving creëren die het voor hen mogelijk maakt te gaan geloven in het potentieel dat God in hen heeft gelegd. Als vrouwen vanuit die omgeving hun potentieel gaan ontwikkelen kan het onmogelijke mogelijk worden.

Puur betekent zuiver, onvervalst, echt en rein. God is heilig. Puur. In Jesaja 6:3 staat: ‘Zij riepen elkaar toe: ‘Heilig, heilig, heilig is de HEER van de hemelse machten. Heel de aarde is vervuld van zijn majesteit.’ God is puur in het kwadraat! Oogverblindend zuiver, totaal onvervalst, volkomen echt en helemaal rein.

Het verlangen naar onvervalste echtheid zit diep in elke vrouw geworteld. God schiep vrouwen als pure schepsels, naar Zijn evenbeeld. Vrouwen zijn puur designwerk van God. In Genesis 1: 26 staat: ‘God zei: ‘Laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn, die op ons lijken..’
 

Puur betekent zuiver, onvervalst, echt en rein. God is heilig. Puur.

Wij, vrouwen houden van en verlangen naar pure liefde, pure vreugde, pure vriendschap, puur genieten, puur jezelf zijn, puur delen, puur ontvangen, puur geven, puur geliefd zijn, puur leven, pure ontspanning en pure chocolade met hele hazelnoten.

Puur2 organiseert door het hele jaar heen in een ontspannen omgeving grote en kleine activiteiten, gericht op de behoefte aan geestelijke groei van de vrouw van deze tijd.

Zie ook www.puur2.nl