Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Allstars | 12-18 jaar

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Kom dan naar ALLSTARS!

CLAN
De Clan geeft jou een thuisplek in de grote VEZ. Je bent er welkom zoals je bent. Samen met leeftijdsgenoten ga je in gesprek over het leven (met God). Jouw leiders staan daarin naast je en willen graag een goede tijd met je hebben. Tijdens een clanavond zal de Bijbel geregeld open gaan.

Soms zijn er speciale ‘Boys and girls nights’, om dat te bespreken wat alleen jullie aangaat, of een full-house, waarin we samen iets leuks doen. Tijdens de connect-avonden steken we onze handen uit de mouwen voor iemand in de omgeving. De Clan is persoonlijk, afwisselend en wordt natuurlijk altijd afgesloten met Cola, Chips en Chillen!Deeper 
Deeper is ons eigen toerustingsprogramma, gericht op jouw geestelijke groei. Naast alles wat je al leert tijdens de vieringen en de clans, willen we jou de mogelijkheid geven om je geloof te verdiepen. 

Tijdens ‘Hoteldebotel’ hoor je wat de Bijbel zegt over verkering en seks, ‘Spash’ vertelt je waarom de doop een goed idee is en ‘Sta Op’ helpt je om te groeien als discipel. Ieder jaar stellen we een mooi programma samen van avonden en themadagen die je inspireren om een stap Deeper te gaan!

Events
Het hele jaar door organiseren we te gekke activiteiten. Zo gaan we met de bus naar de EO jongerendag en slapen we met zijn allen in een kartonnen dozen tijdens Nacht Zonder Dak.

Kamp
Hebben we kamp al genoemd? HET jaarlijkse hoogtepunt van ALLSTARS dat je niet wilt missen!   https://vezwolle.nl/kamp


Bekijk de agenda op de site voor onze activiteiten

Meer info over ALLSTARS?
Mail ons:  Allstars@vezwolle.nl