Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Home Base | 18-25 jaar

Ben jij 18 jaar of ouder? 

Lijkt het je leuk om christelijke leeftijdsgenoten te ontmoeten, samen goede studies te horen en na te denken over geloof? Dan ben je welkom bij Home Base!

Home Base is het vernieuwde jongerenwerk van de VEZ, een enthousiaste groep jongeren met een passie voor God. Home Base bestaat uit een combinatie van kring, diensten en andere toffe activiteiten. Elke maand bestaat uit twee diensten of andere activiteiten en zijn veelal op de maandagavond in het Vez-Centrum, om 20:00 uur. Ook is er om de 14 dagen een kringavond.

“Ik ben in september naar Zwolle verhuisd en een opleiding gestart. Mijn ouders huis verlaten en ben gaan investeren in mijn toekomst. Mijn leven hier in Zwolle werd direct enorm turbulent. Vol en tegelijkertijd enorm vrij. Dat is natuurlijk enorm gaaf, maar het brak mij ook op. Ik merkte dat ik als persoon op zoek was naar een houvast in alle bewegingen en de chaos. En toen vond ik Home Base. En ik ben nagenoeg iedere keer sinds februari geweest. Dat is omdat ik hier een houvast vond. Een thuis. Een plek waar ik iedere keer terug kon keren wat voor week ik ook had gehad, iedere keer bood Home Base een houvast, en dat is voor mij zo waardevol.”

Dit getuigenis staat symbool voor wat wij o.a. met Home Base willen bieden. Een thuisbasis. Een plek waarvan uit je de wereld in kan treden en waar je altijd weer naar terug kan keren. Zoals de Home Base in honkbal. Een plek waar je opgeladen kunt worden, of gewoon kunt ‘zijn’ aan de voeten van Jezus. Hier wordt je geaccepteerd om wie je bent. Je samen meer naar Jezus groeien.

Kringen
Een belangrijk onderdeel van Home Base zijn onze kringen. Een kring is een toffe plek om mensen te leren kennen en samen na te denken over God en Zijn woord. De kringen zullen bestaan uit zes tot acht personen, binnen de leeftijd van 18 t/m 25 jaar. De eerste kringbijeenkomst vindt plaats in week 39 (22-28 sept.). Daarna worden de kringen één keer per veertien dagen gehouden.
Wanneer jij je wilt aanmelden voor een kring, klik hier.

Contact
Alle vragen kunnen gesteld worden aan: 
homebase@vezwolle.nl 

Algemene informatie en leuke content vind je op onze social media:
Instagram en FaceBook