Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Activiteiten en spaarprojecten

Activiteiten

Elke zondagmorgen zijn er tijdens beide diensten speciale kinderdiensten voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Soms mogen ze eerst nog even naar de gewone dienst, soms mogen ze direct naar hun eigen dienst. In dat geval zijn ze welkom vanaf twintig minuten voordat de dienst begint.

Voor kinderen uit groep 3-8  organiseert de VEZ  af en toe iets buiten de zondagen om Groep 8  neemt in hun laatste  jaar afscheid van het kinderwerk met een slotweekend.

Wanneer de VEZ een speciale activiteit organiseert, brengt zij de ouders daarvan op de hoogte via de leiding, de weekbrief, de website of e-mail. Wil je goed op de hoogte zijn van alles wat de VEZ organiseert, zorg er dan voor dat je e-mail adres bij ons bekend is. Dit kun je sturen naar kinderwerk@vezwolle.nl
VEZ Kinderwerk heeft ook een eigen Facebook pagina waarin we informatie delen.
  

Spaarprojecten

Iedere zondag mag jouw kind iets meenemen voor in zijn eigen collecte. De opbrengst gaat naar een aantal zendelingen.  We verbinden ons  2 tot 3 jaar aan hetzelfde doel. Dit zijn zendelingen uit onze gemeente die in hun zendingswerk betrokkenheid hebben met kinderen. 
We bidden voor deze zendelingengezinnen en  sparen voor een speciaal door hen uitgekozen doel. Ouders krijgen via de nieuwsbrief van de teamleiders informatie over dit spaardoel. En tijdens de ouder-kind ochtend in september.
De Schatkidsgroepen sparen samen voor een gezin en groep 3 t/m 8 spaart samen voor een gezin.