Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Medewerkers en training

Medewerkers  

Om alle programma’s voor onze kinderen te realiseren hebben we een grote groep van medewerkers nodig. Er is volop ruimte om mee te komen helpen bij het kinderwerk. We vinden het heel belangrijk dat er in de verschillende taken en teams met veel plezier en voldoening gewerkt wordt doordat je goed 'op je plek zit'.  Zodat de kinderen een waardevolle tijd hebben samen met hun leiders.   We zijn  super blij  met alle enthousiaste medewerkers.
 
De taken in het kinderwerk zijn veelzijdig, waardoor mensen met uiteenlopende gaven en talenten in het kinderwerk kunnen dienen. Spelen en vertellen bij jonge kinderen, muziek maken of juist in gesprek met het oudere kind, praktische taken en technische taken. Alles behoort tot de mogelijkheden.  Of je nu tiener bent of al opa of oma en alles daar tussenin. Samen zoeken we een taak die bij jou past.

Teamleider, Floormanager, Kletskop, Kleine groepjesleider,
Muzikant, Zangleider, Licht & Geluid, Verhalen Vertellen,
Drama, Registratie, Oppas, Catering, etc.

 

 VEZ school voor kinderwerkers

Het VEZ kinderwerk wil kinderen bij Jezus brengen en Jezus bij kinderen! Of dit nu gebeurt vanuit de geborgenheid van een onderbouwdienst, vanuit een spetterend en creatief kidsVEZtival of vanuit de connectie in de kleine groep, we leren dat iedereen bij Jezus mag komen.
 
De VEZ school voor kinderwerk biedt voor elke kinderwerker het juiste handvat dat jij nodig hebt voor de deeltaak waarin jij als kinderwerker dienstbaar bent. Uit het aanbod van  verschillende trainingen kan iedere kinderwerker kiezen wat nodig is om jouw taak  met nog meer plezier en vaardigheid te doen!
Passend bij persoonlijke leerdoelen kies je in deze ‘cursus op maat’ in welke vaardigheid jij je verder wilt bekwamen. Je start met een competentieworkshop en visieavond en kiest dan de volgende jaren  een aantal lessen uit de aangeboden onderwerpen.
 
We bieden de trainingen aan  in het Leerhuis van de VEZ via verschillende losgekoppelde trainingsavonden. Houdt de informatie van het Leerhuis in de gaten en schrijf je in voor deze mooie ontwikkelings mogelijkheid