Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Evangelisatie

Zeepkist?

Evangelisatie is belangrijk voor iedereen in de VEZ. Dat betekent echter niet dat jij op een zeepkist hoeft te gaan staan zingen over Jezus. Het betekent wel dat iedereen binnen de VEZ evangelisatie een plek hoort te geven in hun leven en werk. De Grote Opdracht heet niet voor niets de Grote Opdracht. Het is aan de ene kant groot, groter dan jijzelf en dus een eervol doel in je leven. Het is ook een opdracht en niet slechts een optie of slechts iets leuks alleen voor evangelisten. Hoewel er mensen zijn met de gave van evangelisatie, is evangelisatie iets van en voor iedereen.

Op jouw manier

Evangelisatie is een zwaar beladen woord. Sommige mensen zijn er zeer enthousiast over, maar de meesten niet. De VEZ wil laten zien wat evangelisatie echt is: het uitdelen en uitleven van het goede nieuws op een manier die bij je past! Jij hoeft geen dingen te doen die niet bij jou passen, jij kunt effectief en krachtig zijn in evangelisatie op een manier die precies bij jou past!

Het belang van evangelisatie blijkt onder andere in het kinderwerk, mede omdat kinderen uit de VEZ weer andere kinderen kunnen vertellen over Jezus. De zondagsschool moet een plek zijn waar ook niet-christenen aansluiting kunnen vinden. Daarnaast hebben ook de tieners, de jeugd en de jong volwassenen de taak hun vrienden en klasgenoten een kans te geven Jezus te leren kennen.MEER WETEN OVER VEZ EN EVANGELISATIE? NEEM CONTACT OP MET HET MISSIONAIR LOKET, VUL HIERVOOR ONDERSTAAND FORMULIER IN. 

Het formulier is uitgeschakeld of verwijderd.