Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Excursies

Het VEZ Leerhuis is de plek waar je verdieping kunt vinden voor jouw geloof. De verdieping bieden wij jou door cursussen van meerdere avonden, door middel van colleges . En ook door ervaringen op te doen in een Leerhuisexcursie.

De excursie is bedoeld om jou uit te dagen in het nemen van stappen in jouw geloof. Ontmoet andere VEZ'ers  die dat ook willen.
In 2017 zijn we bijvoorbeeld met twee groepen naar een klooster geweest voor een weekendretraite waarin we   biddend Bijbellazen, maar ook gebed , meditatie en stil zijn voor God werden beoefend met elkaar en alleen.

Lees hieronder over de ervaringen van deelnemers en houdt de website in de gaten voor nieuwe excursies!

"Tijdens de uitleg van Psalm 139 mocht ik de diepe intense legde boeken die heel mijn hart vervulde. En door de tranen heen liet God mij zien dat Hij onvoorwaardelijk van mij houdt."
-Henk-

"Ik heb een prachtig weekend gehad! De stilte met God vond ik heerlijk, de nieuwe vrienden die ik mocht leren kennen heeft me rijker gemaakt. Mijn bewondering voor de toewijding van de klooster zuster is groot. De toewijding waar zij God, Jezus en de Heilige Geest mee dienen krijgt mijn respect."
- Nanda -

"Wat mij geraakt heeft dit weekend is dat ik mag weten dat ik een geliefd kind van God ben. En dat Hij alles ziet wat ik doe.
"Heer, u kent mij, u doorgrondt mij, U weet het als ik zit of sta"

- Mieke  -