Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

(Pre) Marriage Course in de VEZ

Avonden in het teken van jouw relatie.


In de VEZ vinden we het huwelijk erg belangrijk. We bieden daarom twee cursussen aan over het huwelijk. De Pre Marriage Course voor stellen met trouw plannen en  de Marriage Course voor stellen die twee jaar en langer getrouwd zijn. 
 
Beide huwelijkscursussen zijn gebaseerd op christelijke principes, maar zijn niet specifiek gericht op christelijke echtparen. Ieder echtpaar, kerkelijk of niet, is welkom.  We maken gebruik van het materiaal van ALPHA NL.

Premarriage Course (PMC)

Zes avonden lang zijn jullie welkom bij deze  cursus waarin jullie je relatie onder de loep nemen. Op een leuke, romantische en inhoudelijke manier geeft de cursus je handvatten voor hoe jullie je kunnen voorbereiden op een huwelijk samen.
 

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor deze cursus.

Marriage Course

De cursus houdt in: acht avonden als echtpaar samen uit zijn! In alle rust kunt u praten over zaken waar u in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk niet aan toe komt.
 
De volgende onderwerpen komen aan de orde: elkaar laten zien wat je nodig hebt, effectief communiceren, conflicten oplossen, pijn uit het verleden verwerken, hoe maak je duidelijk dat je van elkaar houdt, omgaan met ouders en schoonouders, goede seks, tijd nemen voor elkaar en plezier maken.
 
De avonden
Iedere avond begint met een maaltijd. Vervolgens wordt een onderwerp ingeleid, waarna u dit als echtpaar samen bespreekt.
 

Klik hier voor meer informatie en om  je aan te melden voor deze cursus.