Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Startzondag 2 september

Ben jij Klaar voor de Start?

Op zondag 2 september starten we het nieuwe seizoen met een feest! In en rondom het terrein bij de WRZV Hallen en het VEZ Centrum is een waar VEZtival van 10.00-14.00 uur. Met verschillende pleinen is er voor iedereen wel iets te doen..

Dienst van drie kwartier

Er zijn op zondagochtend drie diensten van 45 minuten, met aanbidding en een korte preek. De diensten zijn verdeeld per regio, zodat je met je regio samen de dienst en het VEZtival kunt beleven.

9.30-10.15 uur regio 1   Kampen, IJsselmuiden, Flevoland, Veluwe, Hattem e.o.

10.45-11.30 uur regio 2   Zwolle Centrum, Assendorp, Pierik, Wipstrik, Dieze, Berkum, Westenholte, Stadshagen, Aalanden en Holtenbroek

12.00-12.45 uur regio 3    Noord/West Overijssel, Meppel en omgeving, Zwartewaterland, Zwolle Zuid en overige buitengebieden

Heel de VEZ bakt

Bak jij de mooiste en lekkerste taart van de VEZ? Doe mee aan Heel de VEZ bakt! De uitleg zie je in de video hieronder. Kunnen we met elkaar honderden taarten bakken? Dan is er genoeg taart voor iedereen!

Bak een heerlijke taart, neem 'm zondag 2 september mee en lever 'm in op het plein tussen de WRZV Hallen en het VEZ Centrum.

(uitleg over het programma gaat door onder de video)


Programma VEZtival

Van 10.00 - 14.00 uur is het VEZtival op het schoolplein en grasveld tussen de WRZV hallen en het VEZ Centrum. Betalen doe je tijdens het VEZtival met muntjes die je kunt kopen. Deze kun je met pin betalen. Koffie, thee, limonade en taart zijn gewoon gratis.

Foodplein

Lekker lunchen met heerlijke warme en koude gechten voor jong en oud., o.a. geserveerd vanuit een foodtruck. Een echte barista maakt voor u de lekkerste cappuccino/ espresso: het is allemaal te vinden op het foodplein! Neem je portemonnee mee, want de opbrengt van al dit lekkers gaat naar het VEZ Bouwfonds.

Kinderplein

De kinderen hebben ook hun eigen plek! Na de dienst, die ook voor alle kinderen is, kun je je helemaal uitleven op het kinderplein. Wat er precies allemaal te doen is, is nog een verrassing...

Jeugdplein

Een beetje chillen met je vrienden en vriendinnen en bijkletsen na de vakantie: een betere start na de zomer bestaat er bijna niet! Op de achtergrond wat lekkere muziek en genoeg leuke dingen om te doen, zoals bijvoorbeeld een kickboks-clinic van Cor van de Belt!

Verdiepingsplein

Wat heeft het Leerhuis allemaal te bieden komend seizoen? Maak kennis met de (nieuwe) cursussen, leerhuiscollege's en nieuwe  initiatieven. Zijn er cursussen die je graag zou zien in de VEZ? Laat het achter op het verdiepingsplein!

Zendingsplein

Ieder jaar zijn er tientallen zendelingen die vanuit de VEZ de wereld in gaan om over het Evangelie te vertellen. Wie zijn zij en waarom gaan ze dit avontuur aan? Maak kennis met het werk in de zending en het zendingsteam. Zij vertellen je graag meer.

Outdoor plein

Welke kring is fysiek de sterkste?  Ga de uitdaging aan in een touwtrek-competitie! Bij het outdoorplein kun jij je  uitleven in  allemaal stoere activiteiten.

Live muziek

Muzikaal talent in overvloed in de VEZ! Je kunt ze niet missen deze dag, want je hoort ze overal! Laat je verrassen door de heerlijke live muziek.