Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

GEVEN

GEVEN

Je kunt op verschillende manieren geven, te weten via:
  • Eenmalige gift
  • Een gift in meerdere termijnen
  • Eenmalig een groot bedrag
 

Eenmalige Gift

EIGEN OVERSCHRIJVING:
Overboeking kan gedaan worden naar IBAN NL72 RABO 0160 7315 42 op naam van St. Vrije Evangelisatie Zwolle met de omschrijving “gift VEZ Campus”.

INCASSO
In de zondagsdiensten en bij de VEZ Campus Info Stand zijn incasso-machtigingsformulieren met opschrift “investeer in VEZ Campus” te vinden. Op het machtigingsformulier kun je aangeven wanneer de incasso moet worden afgeschreven. (maar wel voor 1 maart 2021). Je kunt de machtigingskaart in de collecte doen of opsturen naar het VEZ Centrum te Zwolle. Daarnaast kun je een maandelijkse incasso aangeven via www.vezcampus.nl.

IDEAL
Via de donatiewebsite: www.vezcampus.nl is het ook mogelijk om een gift te doneren via iDEAL. Via je mobiele telefoon is dit ook goed te doen. Een gemakkelijke manier om je gift aan de VEZ over te maken.

GIVT-APP 
Via de Givt-App kun je ook een gift overmaken. Er is een QR-code gemaakt voor giften t.b.v. de VEZ Campus welke hieronder te vinden is. Scan de QR-code met je Givt-App en doe een donatie. Heb je de Givt-App nog niet dan kun je deze downloaden via Google Play of de Apple App Store.

 

 

Een gift in meerdere termijnen

Het kan zijn, dat het je momenteel niet goed uitkomt om eenmalig te geven. Je kunt ook gespreid over een aantal maanden zelf een eenmalige bijdrage geven via eigen overschrijving, incasso, iDEAL of de Givt-App (Zie uitleg hierboven). 

Je kunt ook gespreid geven via een maandelijkse automatische incasso. Dit gaat via de donatiewebsite: www.vezcampus.nl. Via je mobiele telefoon is dit ook goed te doen. Vul het bedrag in wat je maandelijks wilt geven. Via iDEAL bevestig je via je eigen bank dat er maandelijks een bedrag mag worden afgeschreven door de VEZ voor de VEZ Campus. De incasso afschrijvingen eindigen op 1 maart 2021.

 

Eenmalig een groot bedrag geven in de vorm van een 
lening met een ‘overeenkomst periodieke gift in geld’

Je geeft bij deze optie het bedrag als lening, die Vrije Evangelisatie Zwolle vervolgens in vijf jaar aflost met rente. Maar jij schenkt vervolgens de aflossinginclusief rente aan Vrije Evangelisatie Zwolle via een “Overeenkomst periodiek gift in geld”. Het voordeel van deze wijze van geven is, dat het jaarlijks te schenken bedrag volledig aftrekbaar is voor de Inkomstenbelasting, zonder drempel en zonder maximum, waardoor je een groter belastingvoordeel geniet. Als je voor deze optie kiest dan willen we graag een afspraak met je maken om het met je door te nemen en de benodigde formulieren met je in te vullen. Je kunt hiervoor een afspraak plannen met of via Arjan Dam, Pastor algemene zaken, e-mail arjandam@vezwolle.nl, mobiel 06-40868469.

 

GIFTEN ZIJN AFTREKBAAR

Vrije Evangelisatie Zwolle is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling, daarom zijn giften aan Vrije Evangelisatie Zwolle fiscaal aftrekbaar. Naar verwachting zal de giftenaftrek vanaf 2023 worden afgebouwd tot maximaal het tarief van de eerste belastingschijf, te weten 37%.

 
Wil je een grote gift doen en daarin vertrouwelijkheid gewaarborgd hebben, dan kun je contact opnemen met Arjan Dam, Pastor algemene zaken, e-mail arjandam@vezwolle.nl, mobiel 06 40868469. Ook kun je bij hem terecht wanneer je als ondernemer gebruik wilt maken van de aftrekbaar mogelijkheid via je onderneming.

Vragen op financieel/fiscaal gebied kunnen worden gesteld aan Henk van Dieren, manager financiën en bedrijfsvoering (budgetten@vezwolle.nl). Ook kun je bij hem terecht wanneer je wilt geven op een andere manier dan hierboven aangegeven.