Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Huis van Gebed en Aanbidding

Huis van Gebed en Aanbidding (HGA)


Elke vrijdagavond is tijd voor gebed en aanbidding in het VEZ Centrum. Op de tweede vrijdag van de maand is dat van 19:00 - 01:00 uur. In die 6 uur ben je vrij om op elk moment binnen te lopen en weer te gaan. Op alle overige vrijdagen is het van 20:00 - 22:00 uur.


Gebed en aanbidding 

We werken met een model waarin gebed en aanbidding elkaar afwisselen en versterken. Hoe ziet dat er in de praktijk uit? Op het podium speelt een aanbiddingsteam. Ze spelen bekende liederen, maar zingen ook in vrije aanbidding. Er is ook een gebedsleider. Wanneer die bidt, gaat de muziek door om zo het gebed te ondersteunen. De zangers gebruiken de woorden van het gebed vervolgens weer in hun vrije aanbidding.

Jij in de zaal

En wat kan jij doen? Het is geen samenkomst met een vast begin of einde, dus op het moment dat je binnenloopt ben je vrij zelf te besluiten wat je gaat doen. Je kunt meezingen, of gewoon gaan zitten met je ogen dicht en genieten van de aanwezigheid van de Heer. Je kunt je Bijbel lezen en nadenken over wat je leest, maar bijvoorbeeld ook actief deelnemen aan een groepsgebed. Het belangrijkst is dat je je op God richt.

Kijk op http://huisvangebed.vezwolle.nl voor meer informatie.