Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Leven in Christus

'Leven in Christus' is een pastoraal programma dat deelnemers wil helpen om te groeien in discipelschap en vrijheid en wil leren om vrij te zijn en vrij te blijven. 

Uitgangspunt  van dit programma is onze (nieuwe) identiteit die we in Jezus Christus hebben en het opruimen van obstakels die de ontplooiing daarvan nog in de weg zitten. We mogen groeien in de vernieuwing van ons denken, in vergeving, in genezing – in onze nieuwe vrijheid in Christus! Vanuit Bijbelsonderwijs zal er deze avonden ook actief voor en met mensen gebeden worden.

Om deel te kunnen nemen aan het programma is registratie bij de VEZ geen voorwaarde.   

Het programma zal zes avonden duren, en in het najaar plaatsvinden op 6 donderdagavonden.  Alle avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur en vinden plaats in het VEZ Centrum. (De eerste avond kunnen de boeken vanaf 19.30 uur worden afgehaald.)
De data voor 2019 zijn: 
19 september  
3 oktober 
17 oktober 
31 oktober
14 november 
28 november

De avonden wordt  geleid door Gerard Krielaard (voorheen coördinator onderwijs bij ‘De Bethel’ gemeente in Drachten). Gerard zal ons deze avonden leiden door het programma. Daarnaast is er ondersteuning van een goed toegerust gebedsteam.  Je geeft je op voor de hele serie van zes avonden. Iedere deelnemer krijgt een lesmap met studies.
Kosten voor deelname zijn €65 per persoon. 

Aanmelden is niet meer nodig. Als je wil deelnemen ben  je donderdagavond 19 september om 19.30 uur welkom in het VEZ Centrum.  

In januari 2020 start ons programma  Sleutels tot Herstel weer. 
Voor meer informatie klik hier.

Als je vragen hebt neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar pastoraat@vezwolle.nl of door het contactformulier in te vullen.