Samenkomst zat. 19:00, zo. 09:30 & 11:30 [Meer info]

Onze missie en visie

De VEZ is een bruisende kerk in Zwolle met meer dan 3500 leden. Benieuwd naar onze missie en visie? 

Lees meer

De VEZ heeft je nodig!

Bezoek de pagina van TopPunt om te kijken wat jij voor de VEZ kunt betekenen! 

Vacatures

Plaats van samenkomst

Zaterdagavondienst
19:00 - 20:20
Zondagochtenddienst
1e dienst: 09.30 uur - 10.50 uur
2e dienst: 11.30 uur - 12.50 uur
WRZV-hallen
Buitengasthuisstraat 8
Zwolle

Sleutels tot Herstel

Het pastorale programma ‘Sleutels tot Herstel’ helpt je aan de slag te gaan met 17 ‘sleutelprincipes’ die de deuren tot herstel openen!

Alle sleutels zijn genomen uit Gods Woord, dat als geen ander herstel kan brengen. Met behulp van het dagboek en het werkboek ga je met de Sleutels aan de slag en al doende merk je dat deur na deur voor je open gaat in gezondheid en groei.
 


Het programma

De wekelijkse bijeenkomsten omvatten een afwisselend programma:
De avond begint met een studie en het persoonlijke verhaal van iemand die ‘Sleutelervaring’ heeft. Tijdens deze studies komen diverse thema's aan de orde waaronder: bouwen aan een gezonde identiteit, vanuit welke grondpatronen leef je, de erfenis van je familieachtergronden, afwijzing, gewoontevorming, geestelijke bindingen en bevrijding, de rust van God leren binnengaan en van herstel tot vruchtdragen.

Gebedsbediening

Na deze verdieping gaan we in kleine groepjes aan de slag met het onderwerp van die avond.
Enkele avonden staan in het teken van ‘gebedsbediening’, waarin we biddend stappen zetten en ook bidden om Gods vernieuwende aanraking. Elke avond wordt met ontmoeting in een ontspannen sfeer afgesloten met wat drinken en versnaperingen.

Jezus

Tussen deze wekelijkse bijeenkomsten ga je zelf aan de slag met het werkboek en kun je terugvallen op een maatje, die jou gedurende het hele programma volgt.  Nieuw dit jaar is het dagboek dat parallel aan het programma loopt en waar je zelf mee aan de slag kan.
In het hele programma is de Bijbel en daarin met name de 'Sleutelpersoon' Jezus Christus ons uitgangspunt. Het helpt je geestelijk te groeien in relatie met God en vandaaruit ook te herstellen in relatie tot anderen en tot jezelf!

Aanmelden 

Sleutels Tot Herstel zal wekelijks (17 weken) op de donderdagavonden worden gehouden. 
Het is niet noodzakelijk om geregistreerd te zijn bij de Vrije Evangelisatie om deel te kunnen en mogen nemen aan dit programma. 
Kosten voor deelname aan dit programma zijn  €110,00. 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor  het programma voor de komende periode. Aanmelden voor het programma in januari 2020 is weer  mogelijk vanaf eind september 2019.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar pastoraat@vezwolle.nl.